how to develop free website

Qui som

La Galeta Artesana neix l’any 2017 a la ciutat de Girona amb el desig d’oferir galetes elaborades de manera casolana i utilitzant en tot moment productes naturals i de proximitat.

Els propulsors de la idea, l’Eulalia Pallarès, restauradora i en Jordi Fortià, dissenyador industrial i cuiner, van decidir elaborar les primeres galetes al forn de casa seva creant receptes noves i modificant-ne d’altres ja existents.

Després de mesos realitzant proves, era el moment de tirar el projecte endavant i el primer pas, trobar un local on poder construir un obrador. I així va ser, al mateix eixample de la ciutat.
Ells mateixos varen ser els encarregats de dissenyar l’obrador, de crear el propi packaging de les galetes, la publicitat i el disseny de la mateixa pàgina web.

El resultat final és La Galeta Artesana, un obrador amb part de degustació especialitzat en l’elaboració casolana de galetes dolces, salades i integrals i productes com cupcakes, muffins i plum cakes entre d’altres.

A la gran oferta de productes elaborats se n’hi afegeixen d’altres com són els nostres vins dolços i caves ecològics ideals per poder realitzar els millors maridatges.

Adreça 

Carrer Bisbe Lorenzana, 22 Baixos 
17002 - Girona

Contactar 

Email: info@lagaletaartesana.cat
Teléfon: +34 972 092 403

Links

La Galeta Artesana.com
La Galeta Artesana.cat
La Galeta Artesana.es

Horari:

Dilluns a Dissabte de:
9:00 a 20:00